ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 (1) 322 54 56
Arany árfolyam
ASK
1 799,23 EUR
703 254,23 HUF
BID
1 798,84 EUR
702 238,35 HUF
AKTUÁLIS EUR/HUF
1€ = 390,62 HUF
Árfolyam grafikon

Címkefelhő

törtarany, törtarany felvásárlás budapest, aranypont, aranytömb, arany vétel, arany befektetés, arany árfolyam, arany érme, fizikai arany

Honnan ismered az oldalt


Hírek

Ellentétes hatások mozgatják jelenleg az arany árfolyamát: a mérséklődő infláció és a hozamok ezt kísérő csökkenése felfelé, a globális lassulás hatására rövid távon várhatóan erősödő dollár a lefelé nyomhatja az árfolyamot. 
Bővebben
NAIROBI (Reuters) – Mali vezető aranytermelői közül néhányan azt mondták, hogy az új törvény, amely lehetővé teszi a katonai vezetésű kormánynak, hogy növelje bányatulajdonát, nem vonatkozik a meglévő műveletekre, de elemzők szerint ez valószínűleg elriasztja a jövőbeli befektetéseket.
Bővebben

A Bain & Company szerint az ékszerek és az órák erős növekedésre számítanak az évtized végéig a kínai újjáéledés és az infláció lassulása közepette.

Bővebben
Kína aranytartalékai 66,76 millió unciára nőttek április végén, a március végi 66,5 millió unciáról.
Bővebben
Itt az arany ideje futni?
2023-04-26 15:07:35

Az arany ára emelkedik, miközben a befektetők menedéket keresnek a gazdasági bizonytalanság közepette – de vajon ez kitart-e?

 
Bővebben

A Törökország Svájcból importált arany mennyisége 75 százalékkal csökkent márciusban.

 
Bővebben

A Kereskedelmi Minisztérium adatai azt mutatják, hogy a teljes aranyimport 2021-2022 között 46,16 milliárd dollár volt.

Bővebben
A jól diverzifikált portfóliónak tartalmaznia kell az aranyat, mint stratégiai hosszú távú befektetést és fontos allokációt.
Bővebben

Januárban a Török Központi Bank (CBT) 23 tonna arannyal gyarapította hivatalos tartalékállományát, fenntartva az elmúlt év pozitív tendenciáját. A CBT aranytartalékainak értéke elérte a történelmi csúcsot, az 50,6 milliárd USD-t, és a CBT bruttó külföldi eszközeinek csaknem 40%-át teszi ki.

Bővebben
Kínában egy hatalmas aranylelőhelyet fedeztek fel, piaci értéke 3 ezer milliárd dollár körül van - jelentette a helyi média hétfőn. A kutatók több mint 250 fúrást végeztek el, s egészen 1400 méteres mélységig jutottak, amikor megtalálták a lelőhelyet.
 
 
 
Bővebben
Letartóztatták egy londoni székhelyű aukciósház igazgatóját, mert állítólag több ókori, köztük egy Julius Caesar meggyilkolásáról megemlékező érme tulajdonlapját is meghamisította.
Bővebben
Az etikus adósság világa elérte a high-streat ékszerpiacot. A dán Pandora fenntarthatósághoz kötött kötvényt (SLB) ajánlott fel, amelynek célja, hogy 2025-ig 100 százalékban újrahasznosított ezüstöt és aranyat használjon fel. 
Bővebben

Michael Pinson, hírszerkesztő 

A People's Bank of China a közelmúltban két nagy aranyvásárlást jelentett be, hogy növelje az ország már amúgy is jelentős készleteit. A kínai jegybank az elmúlt években az amerikai dollártól való diverzifikációra törekedett, és a legutóbbi vásárlás hivatalos összértéke 2010 tonnára nőtt.

 
Bővebben

Erős növekedést alátámasztó számok érkeznek Az Egyesült Államokból, Kínából a kifizetési jegyzékek alapján a PGM-csoport tagjaira vonatkozóan. Mind a palládium, mind a platina várhatóan rekord deficitet fog elérni ebben az évben. 

Bővebben
Aranypont központ / Útvonaltervezés
Tervezze meg útját egyszerűen és gyorsan az Aranypontba.
Térkép/Útvonaltervezés
> GPS Koordináták

Kapcsolat, elérhetőségek

Aranypont budapesti
központi cím
1075 Budapest, Síp utca 12.
Nyitvatartásunk
hétköznaponként
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 08:00 - 13:00

Telefonos elérhetőségeink

Aranypont központi
ügyfélszolgálat
06 20 / 544 4189
Partnereink:
© 2014. Aranypont Magyarország Kft. | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | GYIK - 8.1106