ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
06 (1) 322 54 56
Arany árfolyam
ASK
2 168,34 EUR
858 619,27 HUF
BID
2 167,89 EUR
857 305,11 HUF
AKTUÁLIS EUR/HUF
1€ = 395,72 HUF
Árfolyam grafikon

Címkefelhő

törtarany, törtarany felvásárlás budapest, aranypont, aranytömb, arany vétel, arany befektetés, arany árfolyam, arany érme, fizikai arany

Honnan ismered az oldalt


Hírek

Nehéz elhinni, de a világ kezd az arany alapú monetáris rendszer felé mozdulni. 
Bővebben
Napi haszontalan jóhír: elméletileg neked is lenne egy deka aranyad, ha nem a jegybank tartalékában lenne felhalmozva.
Bővebben
Az Egyesült Államok minden bizonnyal elkerüli a recessziót, az amerikai tőzsdeindexek rekordszinten kereskednek...
Bővebben
A sárkány éve: a „sárkánybébi” őrület 30%-kal növeli az arany ékszereladásokat, az arany ára rekordmagasságra emelkedett – mondják az iparági szereplők
Bővebben
2023 első fele rekordot döntött a  jegybanki aranyvásárlásban, amelyet nem más, mint Kína és Oroszország vezetett. 
Bővebben
A magyar aranykészlet 2018-ban a korábbi érték tízszeresére ugrott, majd 2021-ben megháromszorozódott.
 
Bővebben

Kína zsinórban 12. hónapban növelte meg aranykészletét októberben, ami tovább növelte a globális központi bankok vásárlási hullámát, amely a nemesfém árakat támogatta.

 
Bővebben
Ellentétes hatások mozgatják jelenleg az arany árfolyamát: a mérséklődő infláció és a hozamok ezt kísérő csökkenése felfelé, a globális lassulás hatására rövid távon várhatóan erősödő dollár a lefelé nyomhatja az árfolyamot. 
Bővebben
NAIROBI (Reuters) – Mali vezető aranytermelői közül néhányan azt mondták, hogy az új törvény, amely lehetővé teszi a katonai vezetésű kormánynak, hogy növelje bányatulajdonát, nem vonatkozik a meglévő műveletekre, de elemzők szerint ez valószínűleg elriasztja a jövőbeli befektetéseket.
Bővebben

A Bain & Company szerint az ékszerek és az órák erős növekedésre számítanak az évtized végéig a kínai újjáéledés és az infláció lassulása közepette.

Bővebben
Kína aranytartalékai 66,76 millió unciára nőttek április végén, a március végi 66,5 millió unciáról.
Bővebben
Itt az arany ideje futni?
2023-04-26 15:07:35

Az arany ára emelkedik, miközben a befektetők menedéket keresnek a gazdasági bizonytalanság közepette – de vajon ez kitart-e?

 
Bővebben

A Törökország Svájcból importált arany mennyisége 75 százalékkal csökkent márciusban.

 
Bővebben

A Kereskedelmi Minisztérium adatai azt mutatják, hogy a teljes aranyimport 2021-2022 között 46,16 milliárd dollár volt.

Bővebben
A jól diverzifikált portfóliónak tartalmaznia kell az aranyat, mint stratégiai hosszú távú befektetést és fontos allokációt.
Bővebben

Januárban a Török Központi Bank (CBT) 23 tonna arannyal gyarapította hivatalos tartalékállományát, fenntartva az elmúlt év pozitív tendenciáját. A CBT aranytartalékainak értéke elérte a történelmi csúcsot, az 50,6 milliárd USD-t, és a CBT bruttó külföldi eszközeinek csaknem 40%-át teszi ki.

Bővebben
Kínában egy hatalmas aranylelőhelyet fedeztek fel, piaci értéke 3 ezer milliárd dollár körül van - jelentette a helyi média hétfőn. A kutatók több mint 250 fúrást végeztek el, s egészen 1400 méteres mélységig jutottak, amikor megtalálták a lelőhelyet.
 
 
 
Bővebben
Letartóztatták egy londoni székhelyű aukciósház igazgatóját, mert állítólag több ókori, köztük egy Julius Caesar meggyilkolásáról megemlékező érme tulajdonlapját is meghamisította.
Bővebben
Az etikus adósság világa elérte a high-streat ékszerpiacot. A dán Pandora fenntarthatósághoz kötött kötvényt (SLB) ajánlott fel, amelynek célja, hogy 2025-ig 100 százalékban újrahasznosított ezüstöt és aranyat használjon fel. 
Bővebben

Michael Pinson, hírszerkesztő 

A People's Bank of China a közelmúltban két nagy aranyvásárlást jelentett be, hogy növelje az ország már amúgy is jelentős készleteit. A kínai jegybank az elmúlt években az amerikai dollártól való diverzifikációra törekedett, és a legutóbbi vásárlás hivatalos összértéke 2010 tonnára nőtt.

 
Bővebben

Erős növekedést alátámasztó számok érkeznek Az Egyesült Államokból, Kínából a kifizetési jegyzékek alapján a PGM-csoport tagjaira vonatkozóan. Mind a palládium, mind a platina várhatóan rekord deficitet fog elérni ebben az évben. 

Bővebben
Aranypont központ / Útvonaltervezés
Tervezze meg útját egyszerűen és gyorsan az Aranypontba.
Térkép/Útvonaltervezés
> GPS Koordináták

Kapcsolat, elérhetőségek

Aranypont budapesti
központi cím
1075 Budapest, Síp utca 12.
Nyitvatartásunk
hétköznaponként
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 08:00 - 13:00

Telefonos elérhetőségeink

Aranypont központi
ügyfélszolgálat
06 20 / 544 4189
Partnereink:
© 2014. Aranypont Magyarország Kft. | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | GYIK - 5.6755